Πολιτική Επιστροφών

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από τις αγορές σας καθώς πριν την αποστολή των προϊόντων μας γίνεται επανέλεγχος για τυχόν φθορές ή ελαττώματα . Στην περίπτωση όμως που θα θελήσετε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε να φροντίσετε ώστε να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς.

Το προϊόν προς επιστροφή, θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, τόσο το ίδιο, όσο και τα υλικά συσκευασίας του και οι ειδικές σημάνσεις του (ετικέτα, καρτελάκια, οδηγίες). Τοποθετήστε το προϊόν και τα υλικά συσκευασίας του κατασκευαστή σε επιπλέον συσκευασία ή περιτύλιγμα, ώστε να είναι προστατευμένα από τυχόν φθορές κατά την επιστροφή. Προϊόντα σε τιμή προσφοράς όπως και είδη υγιεινής (μαγιό, κλπ) δεν επιστρέφονται. Το ποσό της αντικατάστασης / επιστροφής θα ισχύει σύμφωνα με τις υπάρχουσες τιμές την στιγμή που έγινε η παραλαβή από εμάς, ένα ποσοστό 20% θα αφαιρείται εάν το προϊόν επιστρέψει με κατεστραμμένη συσκευασία.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη και τυχόν φθορές και ελλείψεις στα προϊόντα κατά τη μεταφορά, είτε με μεταφορική, είτε με courier, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλ της εταιρίας μας 2121069693, ώστε να μας ενημερώσετε για τον λόγο της επιστροφής και σχετικά με το αν επιθυμείτε αντικατάσταση του ίδιου προϊόντος ή άλλου. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον σταλθούν ως συστημένο δέμα, στην διεύθυνση: Φιλολάου 178, Παγκράτι. ΤΚ 11632.

Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω όροι και δεν επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος, η εταιρία θα προχωρήσει άμεσα σε επιστροφή της αξίας του προϊόντος με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η πληρωμή της παραγγελίας. Σε όλες τις περιπτώσεις τα μεταφορικά έξοδα του προϊόντος υπολογίζονται κατά την επιστροφή, δεν επιστρέφονται και επιβαρύνουν τον παραλήπτη της παραγγελίας / πελάτη, εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

Παρακαλούμε να ακολουθείτε τις οδηγίες για τις επιστροφές ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και χωρίς διαδικαστικές καθυστερήσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε το πλήκτρο Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών