Πολιτική Επιστροφών

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από τις αγορές σας καθώς πριν την αποστολή των προϊόντων μας γίνεται επανέλεγχος για τυχόν φθορές ή ελαττώματα . Στην περίπτωση όμως που θα θελήσετε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε να φροντίσετε ώστε να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς.

Το προϊόν προς επιστροφή, θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, και να βρίσκετε σε άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, τόσο το ίδιο, όσο και τα υλικά συσκευασίας του και οι ειδικές σημάνσεις του (ετικέτα, καρτελάκια, οδηγίες). Τοποθετήστε το προϊόν και τα υλικά συσκευασίας του κατασκευαστή σε επιπλέον συσκευασία ή περιτύλιγμα, ώστε να είναι προστατευμένα από τυχόν φθορές κατά την επιστροφή. Προϊόντα σε τιμή προσφοράς όπως και είδη υγιεινής (μαγιό, κλπ) δεν επιστρέφονται. Το ποσό της αντικατάστασης / επιστροφής θα ισχύει σύμφωνα με τις υπάρχουσες τιμές την στιγμή που έγινε η παραλαβή από εμάς, ένα ποσοστό 20% θα αφαιρείτε εάν το προϊόν επιστρέψει με κατεστραμμένη συσκευασία.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη και τυχόν φθορές και ελλείψεις στα προϊόντα κατά τη μεταφορά, είτε με μεταφορική, είτε με courier, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλ της εταιρίας μας 2121069693, ώστε να μας ενημερώσετε για τον λόγο της επιστροφής και σχετικά με το αν επιθυμείτε αντικατάσταση του ίδιου προϊόντος ή άλλου. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον σταλθούν ως συστημένο δέμα, στην διεύθυνση: Φιλολάου 178, Παγκράτι. ΤΚ 11632.

Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω όροι και δεν επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος, η εταιρία θα προχωρήσει άμεσα σε επιστροφή της αξίας του προϊόντος με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η πληρωμή της παραγγελίας. Σε όλες τις περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος δεν επιστρέφονται και επιβαρύνουν τον παραλήπτη της παραγγελίας / πελάτη, εκτός από την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

Παρακαλούμε να ακολουθείτε τις οδηγίες για τις επιστροφές ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και χωρίς διαδικαστικές καθυστερήσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε πάντα τρόπο αποστολής που σας συμφέρει!!! ×
Σας περιμένουμε Φιλολάου 178, Παγκράτι (Πλησίον Αγίου Αρτεμίου) ×
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EVERYPAY ×
Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε Eurobank και Εθνική Τράπεζα!

Εurobank
GR5202605230000320200261424
Ρούσσος Αναστάσιος Γεώργιος

Εθνική Τράπεζα
GR6001104160000041600330066
Ρούσσος Αναστάσιος

Πάντα γράφετε ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο του αγοραστή! ×